Bradley presenterer Twitters nye blogging verktøyet

http://bradleyassociates.info/2012/08/17/bradley-presenterer-twitters-nye-blogging-verktoyet/

 

Det er enda en måte å legge skriving og bilder og dele dem med andre mennesker online. Mediet er et nytt blogging verktøy for personer som føler begrenset av Twitter og overveldet av Blogger eller Tumblr.

Tiden bare i forhåndsvisningsmodus, er prosjektet får oppmerksomhet på grunn av dens grunnleggere imponerende stamtavle. Evan Williams og Biz Stone medgrunnlegger av Twitter og Blogger, så de vet om blogging, både lange og korte skjemaet. Middels er det nyeste produktet ut av deres åpenbare Corporation, som inkubert Twitter på et tidlig stadium, og duo har en grand visjon av blogging verktøyet, utredet i en lang pressemelding post av Williams.

“Igjen vi er tenke publisering i et forsøk på å gjøre en evolusjonær spranget, basert på alt vi har lært i løpet av de siste 13 år og behovene til dagens verden,” sier Williams i innlegget Bradley Associates.

For et prosjekt som er “rethinking” publisering, er den første go en blogging plattform som resirkulerer mange av de beste funksjonene allerede på jobb på andre nettsteder – Pinterest, Tumblr, Blogger, Reddit– og binder det tungt i Twitter.

Designen er som en minimalistisk Tumblr eller WordPress tema. Innleggene kan være bare et stor bilde, ord eller en kombinasjon. De er organisert i samlinger, som Pinterest, og kan sorteres etter popularitet basert på stemmer fra samfunnet, som Reddit og Digg (det er også et alternativ for å vise ved nyeste først).

Å klikke på navnet til en person tar ikke deg til en destinasjonsside som viser deg alle sine innlegg. I stedet er du whisked bort til deres Twitter-profil, der du kan søke etter koblinger til middels innleggene de har opprettet.

Kanskje følge bestemte personer er ikke punktet middels; kjernen er samlinger slik at du kan utforske innhold etter emne. Gjeldende Samlingsadministratoren inkludere foto-baserte “når jeg var en gutt,” en haug med first-person historier med tittelen “Dette skjedde til meg” og “I.M.H.O.”, et utvalg av redaksjonelle stykker på alt fra grupper etter til sosialismen.

Målet med middels vises ikke å være revolusjonerende hvordan innholdet deles, men å øke kvaliteten på innholdet selv, i henhold til grunnleggere.

“Mengde av Tjenestene klarer har senket baren for å dele informasjon, men det har vært mindre framgang mot å heve kvaliteten på det som produseres,” sier Williams.

Middels gir folk plass å gå dypere enn er tillatt av Twitter’s 140-tegns grensen, men det er ikke noe press å legge regelmessig eller har en merket tilstedeværelse. Stemmegivning og samlinger legge vekt på overflatebelegging det beste innholdet fra en masse mennesker, organisere dem i Emne-orienterte sider som deler av en avis. Brukere kan voks poetisk om sine håp og drømmer “uten byrden av å bli en blogger eller bekymre deg for å utvikle et publikum,” sier Williams.

Postering av rettigheter blir begrenset til valgt noen for tiden, men noen kan foreta en konto, med sine Twitter håndtak, bla gjennom og stemme på innlegg. Den første inkarnasjonen av middels synes kjent og litt mondene, men forhåpentligvis det er bare et utgangspunkt for denne team av erfarne blogging og innhold veteraner.

“Vi bare begynner reisen for å finne ut hva alt dette betyr, og hva vi lanserer i dag er bar

Advertisements
This entry was posted in Business and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Bradley presenterer Twitters nye blogging verktøyet

  1. Alanis Flue says:

    thanks for the blog, doing well keep posting such stuffs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s