Bradley Associates: Motorola mobilitet skråstreger 4.000 arbejdspladser i omstruktureringl – wikia

http://benhat.wikia.com/wiki/Bradley_Associates:_Motorola_mobilitet_skr%C3%A5streger_4.000_arbejdspladser_i_omstrukturering

 

Mobiltelefon maker Motorola mobilitet er at skære 4.000 medarbejdere på verdensplan som en del af bestræbelserne på at vende tilbage til rentabilitet. Dette tab af arbejdspladser er svarende til 20% af sin arbejdsstyrke.

Virksomheden, købt af Google sidste år, sagde det planlagt at lukke eller flette omkring en tredjedel af sine 90 faciliteter, som omfatter kontorer og fabrikker.

USA-baserede Motorola meddelte også et skift i vægten fra lave omkostninger ikke-smartphones til “mere innovative og rentable enheder”.

To tredjedele af arbejdspladserne vil gå uden for USA, sagde Google. Det forventer omkostningerne ved udtrædelsespenge pakker skal være $275 m.

“Motorola er forpligtet til at hjælpe dem gennem denne vanskelige overgang og vil yde generøse udtrædelsespenge pakker samt genplacering services til at hjælpe folk med at finde nye arbejdspladser, som,” sagde en sætning.

Virksomheden ville ikke kommentere nøjagtigt hvor arbejdspladser ville være skåret. Den beskæftiger 250 medarbejdere i Det Forenede Kongerige på tre steder; Basingstoke, Livingstone og Swindon.

Motorola, som når domineret markedet i mobiltelefon, er faldet bag sine konkurrenter, herunder Apple og Samsung.

Det har tabt penge i 14 fortidens 16 kvartaler, Google sagde.

Google købte Motorola mobilitet sidste år i et $12 .5bn deal, giver det adgang til mere end 17.000 teknologi patenter.

Teknologi analytiker Anshul Gupta fortalte Bradley, at nedskæringerne i personale og faciliteter var en naturlig del af Googles forsøg på at absorbere Motorola til dens organisation.

Hr. Gupta, sagde fra forskning virksomhed Gartner, han forventede Google at bringe ud nogle nyskabende enheder fokuserer på high-end smartphones, snarere end mindre funktion telefoner.

Han sagde, var der “definitivt anvendelsesområde for konkurrence i hardware, men også inden for tjenesteydelser, hvor Google har en kant og virkelig kan differentiere sig selv”.

Samsung, som har modtaget bifald for sine Nexus smartphones og tabletter, som bruger Google’s Android operativsystem, nylige succes var et eksempel at tilstræbe, hr. Gupta tilføjet.

Ifølge én industri seeren, strategi Analytics, blev Samsung verdens største sælgeren af mobiltelefoner tidligere på året overhaling Nokia.

Samsung solgt mere end 93 millioner håndsæt i de første tre måneder af 2012, hvilket giver den en markedsandel på 25%. Motorola sagde derimod, det havde solgt næsten 9 millioner mobile enheder i den samme periode, hvoraf 5.1 millioner var smartphones.

Seneste finansielle resultater viste, at Motorola mobilitet registreret et tab på 86 mio $ i første kvartal af året. Det var større end den $81 m nettotab det gjort i den samme periode et år tidligere.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Bradley Associates: Motorola mobilitet skråstreger 4.000 arbejdspladser i omstruktureringl – wikia

  1. Alanis Flue says:

    Glad to see this information.its very interesting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s