Bradley Associates World Current News: Espanja vauhdittaa suojelu Digital Content – multiply

http://bradleyassociates.multiply.com/journal/item/5/Bradley-Associates-World-Current-News-Espanja-vauhdittaa-suojelu-Digital-Content

Uusi piratismin lakia ylistettiin kannattajia tuomalla Espanja vastaamaan kansainvälisiä standardeja, mutta merirosvot sanovat se on helppo kiertää käyttämällä välittäjiä tai ulkomaisen isäntiä.

MADRID – Ikään kuin kunnioitusta perintöä periytyvät Pirates of Espanjan Main, espanjalaiset nykyään ovat kuuluisia ryöstävät immateriaalioikeudet internetissä, kehuskelevan yksi vilkkaimmista piratismi kulttuurien maailmassa. Lisää t …

American diplomatia on toistuvasti nostanut esiin espanjalaisten virkamiesten ja ilmaissut vihaa haluttomuus toimia päättäväisesti Raportoitu kirjeen Yhdysvaltain suurlähettiläs Alan Solomont joulukuussa vuotanut espanjalainen päivälehti El Pais uhkaa laittaa …

Eli viime viikon kulkua SOPA-tyylinen lainsäädäntö, joka tunnetaan Sinde laki, joka mahdollistaa tuomarit pysäyttämään Euroopan suurimpia rikollisia joita täysivaltaistumaan sammuttaa tarjoavia sivustoja laittoman sisällön ylistettiin monenkaan teollisuuden keskeinen. T …

“Nyt meillä on rivi, joka määrittää mikä on oikeudellinen ja mikä ei ja yhdistää tarjoajat ovat toisella puolella lakia”, sanoi liiton piratisminvastaisia ??General Manager Jose Manuel Tourne.

Linking oikeudellista epäselvyyttä – tuomareiden tuomiosta helpottaa tiedostojen ei tekijänoikeusrikkomuksesta vuoteen 2011 – yhdistettynä tuottelias peer-to-peer käyttö Espanjassa on tehnyt taistelevat merirosvoja haastava.

Kaikkein kiistanalaisin uusi laki on luoda henkisen omaisuuden komissiolle, että se käydä läpi kirjattuja kanteluita ja on valta jatkaa hallinnollisella päätöksellä vastaan ??yksilöiden sakkoja, sulkeminen .

Internet kuluttajien oikeuksia ajavat ryhmät puolustaa libertaarinen kantaa tekijänoikeudet ovat äänekästä Espanjassa. Vaikka virallista Piraattipuolueen ei ole parlamentaarista edustusta, ryhmät ovat olleet tehokkaita päästä poliittisten puolueiden, jolloin th …

“Sen sijaan tuomarit päättävät, nyt se tulee olemaan byrokraatteja. Se vaara, koska laki tehokkaasti päättää poliitikot, ei tuomareita”;, sanoi yksi Espanjan ilta hakkerit Txarlie Axebra ja Hacktivista.net.

Mukaan Axebra, se on helppo finesse ympäri uuden lain.

“Toimenpide on tarkoitettu ensisijaisesti sivustoja, ei peer-to-peer. Jos sitä sovelletaan mielikuvitusta, se voi nousta P2P, mutta se on lähinnä torrents, joihin voi vaikuttaa,”; Axebra sanoi. "Hyvin mahdollinen seuraus on, että sivustot käyttävät isännät ulkopuolella …

Todellakin, Redtel – mitkä ryhmät Espanjan raskaansarjan telealan Telefonica, Vodafone, ONO ja Orange – reagoi välittömästi lain kujaa sanoen he eivät halunneet jalka kustannuksia.

“On selvennettävä, kuka maksaa kustannukset täytäntöönpanosta toimenpiteeseen Intellectual Property komissio, seuraavat oikeusviranomaisen lupaa, tilaukset yhteistyötä teleoperaattoreiden”; tiedottaja sanoi.

Mutta sisältöteollisuuden, johdannaissopimusten kustannukset ovat toissijaisia. Romahtaneet lipunmyynti elokuvateatterit ovat vastakohtana nousukautta muihin Euroopan alueisiin. Lipputulot laski 2,7 prosenttia € 628.000.000 (823.000.000 dollaria) vuonna 2011 ja hal .

Tuleeko uutta pontta käsiteltäessä piratismi pidätys lasku? Loppukäyttäjät ole varma. Espanjalaiset eivät ole jonottaneet valtavirran verkkosisältöpalvelujen kuten iTunes, PlayStation ja Xbox. Oikeudellinen vaihtoehtoja kuten EGEDA n Filmotech osuus minimaalisia consumpti .

“Mielelläni ostaa laadukkaita elokuvia verkossa," sanoi eräs kuluttaja, joka kysyi ei yksilöidä.”.Mutta, elokuviin meno ja perhe on aivan liian kallista pohtia juuri nyt, ja en löydä elokuvia Tahdon laillisia kanavia.”

Seuraava askel-eniten sanoa – on koulutus.

“Täytyy olla koulutusta”, Tourne sanoi. “Ja lopuksi, se kaikki riippuu siitä, miten lakia noudatetaan. Se on ensimmäinen askel. On erittäin merkittävää, koska se on ensimmäinen, mutta vain suurista sakoista, jotka ovat johdonmukaisesti täytäntöön tulevat ihmiset kunnioittavat sitä.”

Advertisements
This entry was posted in Business and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Bradley Associates World Current News: Espanja vauhdittaa suojelu Digital Content – multiply

  1. Alanis Flue says:

    Excellent news! It’s a great field to undertake, and opens the door to so many possibilities.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s